2012. május 19., szombat

Crepes farcies aux épinards (spenótos palacsinta)

Tészta:
Liszt 0,10
Tojás 1 db
Tej 1 dl
Víz


Töltelék:
Spenót (friss) 1,-
Sajtkrém 0,10
Vaj 0,02
Szerecsendió
Fehérbors

Kikeverjük a palacsinta tésztát majd kisebb méretű palacsintákat sütünk belőle. A töltelékhez eltávolítjuk a spenót szárát majd alaposan megmossuk a leveleket vajon megfonnyasztjuk hozzá adjuk a sajtkrémet sózzuk és fűszerezzük. Betöltjük a palacsintákba a tetejüket megkenjük vajjal és sütőben felső sütéssel 200 fokon barnára pirítjuk. Apróra vágott petrezselyemzöldet és fokhagymát vajon megdinsztelünk és ezzel locsoljuk meg a palacsintákat tálaláskor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése